För återförsäljare

Över 1 miljon sådla Falconspisar sedan starten 1829!

Tillsammans med våra återförsäljare samt vår servicepartner Centralservice i Osby AB, erbjuder vi kompetens, rådgivning och förstklassig service i hela Sverige.

 

Vi arrangerar utbildningar, demonstrationer och olika typer av kundevent tillsammans för att utbilda och inspirera för att etablera rangecooking som ett begrepp och en livsstil.

 

Vi vill med vårt personliga och professionella engagemang ge våra återförsäljare möjlighet att inspireras, motiveras och älska våra exklusiva spisar och all glädje de för med sig!

 

 

Vill du vara den som ligger steget före och har en djupare kunskap om rangecookers inom premiumsegmentet?  Trenden visar att fler konsumenter blir allt mer och mer kvalitetsmedvetna och intresserade av att skapa ett kök där man bjuder in sina nära och kära för att umgås, laga mat och trivas. Dessutom märks det att allt fler har ett stort intresse för design och interiör och ser vitvaror som en inredningsdetalj som gärna får sticka ut och bli hjärtat och blickpunkten sitt kök.

 

En Falconspis  blir garanterat ett blickfång, en samlingspunkt och en värmekälla som inbjuder till samtal och gemenskap i ditt hem.

 

Som vår Premium Partner kan du känna dig utvald. Du kommer att ingå i vårt interna råd, där din kunskap och erfarenhet kommer till tals och vi kommer att stötta dig på många sätt för att skapa en ömsesidig motivation och starkt engagemang.

 

Vill du bli vår Premium Partner? 

 

Både du som redan är Falconåterförsäljare men även du som vill bli ny Falconåterförsäljare - ni är båda varmt välkomna att bli våra Premium Partners!

 

Vi ser fram emot att samarbeta med dig! Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer!

STEP 04